FROMM Csoport

Rakományrögzítés szerte a világon

A FROMM csoport tervezi, fejleszti és gyártja az egységcsomagoláshoz és rögzítéshez szükséges gépek és anyagok széles választékát.
Fő profilunk a raklapos rögzítés pántolással vagy stretch-fóliázással. Automata fóliázó és pántoló rendszereink emberi beavatkozás nélkül képesek dolgozni. A márkajegyzett AIRPAD térkitöltő rendszer az áruvédelemben teljesít kimagasló szolgálatot.


Sikeres úton

Az 1947-ban alapított svájci családi vállalkozás mára 150millió eurós nagyvállalattá alakult át, mintegy 700 dolgozót foglalkoztatva világszerte. 25 leányvállalat Európában, Észak- és Dél Amerikában, Dél Afrikában és Ázsiában, mind együtt azon dolgoznak, hogy Önnek kimagaslóan eredményes csomagolási- rögzítési technológiát adjon át. A vállalat logikus, vertikális integráció segítségével halad előre, megtartva a tradícionális értkeit, mint a közeli kapcsolattartás a vevőkkel, minőség-igényesség, függetlenség, környezetvédelem, amelyek évtizedes sikeres múltra tekintenek vissza.


FROMM System GmbH, Germany

Fejlesztő központ

A FROMM fejlesztő központban egy tartósan foglalkoztatott, kimagasló tervező-mérnök csapat dolgozik és fejleszti az új egységeket, gépeket a legmodernebb 3D CAD rendszereken. Naprakész teszt-eljárások garantálják a kimagasló FROMM minőséget.


FROMM Italiana Srl, Italy
FROMM Slovakia as, Slovakia

Gép és részegység gyártó üzemeink

A gyártás óramű pontossággal folyik a FROMM gyártó üzemeiben. Magas képzettségű specialisták csapatai gyártják a FROMM termékeket a legmagasabb követelmények szemmel tartása mellett számítógép-vezérelt sorok segítségével. Minden egyes gép több lépéses teszten megy keresztül, mielőtt elhagyná a gyártó csarnokot! Minden gyártó üzemünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.


FROMM Plastics GmbH, Germany
Interpet SA, Chile

PET pántszalag és AIRPAD fólia gyártó üzemeink

A STARstrap™ polyester pántszalag a FROMM saját gyártó üzemében készül, kizárólag újrahasznosított PET palackokból készített granulátumból. Ezek a szalagok garantálják a magas minőséget, amely létfontosságú a FROMM gépek esetén.

 

Az összes AIRPAD fóliát saját gyárunkban állítjuk elő. A speciális alapanyagok és gyártástechnológia biztosítja a nagy terhelhetőséget. A gyárak az ISO 9001 és ISO 14000 előírásoknak is megfelelnek.

 


Texplast GmbH, Germany

PET Újrahasznosítás

A FROMM újrahasznosító központban készül a kiváló minőségű, tisztított és válogatott alapanyag a FROMM PET pántszalagokhoz, vagy akár újabb palackokhoz. Ez teszi a FROMM PET pántszalagot a legkiemelkedőbben környezetbarát termékké. A gyártó üzem az ISO 9001 és ISO 14001 előírások szerint üzemel.