Szolgáltatások

Csomagolási technológia optimalizálása

A FROMM Csoport élen jár a csomagolási technológia és a felhasznált mennyiségek optimalizálásában. Szakértő kollégáink felmérik a csomagolási feladatot, és a feladathoz legjobban alkalmazható költséghatékony megoldást kínálják Önnek és vállalkozásának.
Ezt a munkát fejlett gépeink és csomagoló anyagaink segítik.

Kínálatunkban megtalálható a piac legsikeresebb, akár 400% előnyújtási értéket biztosító stretchfóliázó gép. Ezzel a géppel és speciális fóliával a fóliázás költségei drasztikusan csökkenthetők.

Kiváló PET pántszalagjaink felveszik a versenyt az acélszalagokkal, így szinte minden esetben kiváltható a korszerűtlen acél szalaggal végzett pántolás.Szerviz és támogatás

A FROMM Hungary Kft. teljeskörű szervizt és támogatást nyújt partnereinek. A támogatás kiterjed a gépek használatára, mielőbbi hibaelhárításukra egy esetleges meghibásodás esetén, illetve kiterjed a csomagoló anyagaink minél hatékonyabb felhasználására is.
Kollégáink akár személyesen, akár telefonon igyekeznek mielőbbi segítséget nyújtani Önnek.Letöltések

A magyar nyelvű gépkönyveink és egyéb prospektusaink folyamatos bővítés mellett letölthetők erről a lapról Ha ma nem találja meg a keresett dokumentumot, nézzen vissza később, vagy küldje el érdeklődését e-mailben.